Städhjälp till lokalen eller kontoret!

Allt för att underlätta din vardag

Vi på Nacka Städbolag hjälper er med det mesta inom städ och bemanning.

Vardagsomsorg

Vi hjälper dig med vardagssysslor

Omsorg handlar om att stå till tjänst med sysslor som kan tyckas vardagliga.

Illustrerad kvinna som hjälper till med tvätten

Vi hjälper till med högt & lågt

Omsorg handlar om att stå till tjänst med sysslor som kan tyckas vardagliga. Det kan vara högt och lågt, som att sy en knapp och sortera bokhyllan till att laga alla mål mat eller vara en ledande hand på kvällspromenaden i parken. Allas önskemål ser olika ut och det är du själv som bestämmer var behoven finns. Vi presenterar trygga och engagerade personer, med goda referenser och erfarenheter. Du bestämmer vem som ska hjälpa just dig.

Ett tryggt & hållbart val

Med utbildad personal och schyssta villkor finns Lantz Städ & Service här för dig

Så blir du kund: För att du ska få den bästa städningen för ditt hem utgår vi alltid efter dina behov.

Omsorg med kontinuitet

För att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt, är det viktigt att vi får veta så mycket som möjligt om dina önskemål. Du får därför först beskriva tider och dagar som du vill ha hjälp, särskilda behov och viktiga detaljer.

När vi vet mer om dina önskemål tar vi fram en kandidat som matchar dina behov. Därefter får du möjlighet att träffa kandidaten, känna av personkemin och ställa frågor.

När kandidaten är vald startar tjänsten, helt i enligt överenskomna tider och dagar. Därefter genomför vi kontinuerliga uppföljningar och stämmer av med dig så att allting fungerar som det ska.

Städartiklar
Hjälpmedel i din vardag